Këngëtarja Arilena Ara, ka vendosur që të shfaqet e nxehtë nëpër rrjetet sociale
Ajo ka postuar disa foto në bikine, gjë që nuk e bënte shpesh më parë.

Këngëtarja ka qenë më shumë aktive me këngë dhe karrierë por dielli i Kalifornisë ka bërë që ajo të shfaqet në bikine.
Arilena është parë sot në Palm Springs të SHBA-ve ku është shfaqur në bikine ngjyrë të zezë dhe rozë.

Arilena prej këngës “Nëntori” nuk ka publikuar një hit, por shkuarja e saj në Amerikë do të thotë që ajo është duke synuar një famë ndërkombëtare.