Arjan Shala është kampion në Kik-Boks në kategorinë +69 kilogram.
Shala triumfoi në Essen të Gjermanisë.

Arjani me prejardhje është nga Kleçka e Malishevës.
Ai ka lindur në Gjermani më 30.07.2004.

Nga mosha 9 vjeçare merret me Kik-Boks, ndërsa sot në moshën 15 vjeçare bëhet kampion në qytetin e Esen të Gjermanisë.
Ai javën e ardhshme ka dhe një meç në Belgjikë.