Makedonski̇ parlament (Sobranje) je, sa 62 glasa "za" i 44 "proti̇v" izglasao program i pri̇jedlog nove Vlade koju će predvodi̇ti̇ Zoran Zaev ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Parlamenti në seancën e sotme me 62 vota pro dhe 12 kundër e emëron Arment Arsllanin si zëvendësministër i ri i shëndetësisë në vend të Asim Musës.

Arsllani, i cili vjen nga radhët e BDI-së, është specializant në urologji pranë fakultetit të mjekësisë në UKIM.