Publikohet Ilahija e shumëpritur – “Kamerun” nga Armend Beqiri dhe Merita Burrniku.

Cover : Mostafa atef Qomarun
Video: Meriton Derguti
Punoi: Amir Abazi
Studio: RGB Entertainment