Një person nga Manastiri 33-vjeçar i cili ka është gjetur në listën e masave për arrest pas urdhrit të Gjykatës Themelore Manastir, në orët e pasdites më 27 qershor është kapur në Aeroportin e Shkupit.

Në aeroport, gjithashtu u identifikua një shkupjan qytetar 45 vjeçar nga lista “A” (arresto) i kërkuar nga sektori për bashkëpunimin ndërkombëtar të policisë.

Të dy u arrestuan dhe u dorëzuan në stacionin e policisë së Aerodromit për procedime të mëtutjeshme.