MPB njofton se dje rreth orën 11:15, një ekip i përzier i policisë së Maqedonisë së Veriut nga vendkalimi kufitar “Medzitlija” dhe policë nga Serbia, në fshatin Zhivojë kanë arrestuar dy persona shtetas të Shqipërisë, të cilët po planifikonin të kalonin ilegalisht kufirin Greqi-Maqedoni.

Bëhet fjalë për personat me iniciale L.H. (21) dhe I. B. (24).