Para ndeshjes mes Maqedonisë dhe Polonisë në stadiumin e qytetit në Shkup, në suazat e kualifikimeve për Kampionatin Evropian, gazetari i gazetës Koha ka kapur disa skena duke u përleshur tifozët e përfaqësueses së Polonisë mes vete.

Jozyrtarisht, gazeta KOHA mëson se vetëm sot janë arrestuar rreth 200 simpazantë të përfaqësueses së Polonisë që janë përfshirë në zënkat mes vete.

LAJMI I FUNDIT: Arrestohen rreth 200 tifozë polak

LAJMI I FUNDIT: Arrestohen rreth 200 tifozë polakShkup, 7 qershor – Para ndeshjes mes Maqedonisë dhe Polonisë në stadiumin e qytetit në Shkup, në suazat e kualifikimeve për Kampionatin Evropian, gazetari i gazetës Koha ka kapur disa skena duke u përleshur tifozët e përfaqësueses së Polonisë mes vete. Jozyrtarisht, gazeta KOHA mëson se vetëm sot janë arrestuar rreth 200 simpazantë të përfaqësueses së Polonisë që janë përfshirë në zënkat mes vete. (koha.mk)

Publiée par KOHA sur Vendredi 7 juin 2019