Aktori Edon Berveniku, të cilin jemi mësuar ta shohim në serialin “O sa mirë” me emrin Citi kësaj radhe vjen në një projekt tjetër ku e shfaq talentin si aktor.

Citi është pjesë e videoklipit të artistit të njohur me emrin Nushi, në këngën e tij më të re “Sa m’don”.
Në skenat e klipit që është realizuar si një mini film, Citi arrestohet.

Shikoni klipin e Nushit për të parë “arrestimin” e Citit si dhe skena tjera, në këngën “Sa m’don”.