Një balonë ‘Baby Trump’ u shkatërrua nga nga një fans i Presidentit të Amerikës, Trump, ai këtë e bëri me një thikë.

Njeriu që e bëri këtë u largua mirëpo prap u arrestua nga policia të cilin e identifikuan dhe është 32 vjeçari Hoyt Hutchinson, ai që e bëri këtë veprim.

Ai u la në lirim me kusht dhe po ashtu kishte kërkuar para që t’i paguante dënimet të cilat i ishin shqiptuar.