Me 20.01.2019 në ora 16.00 në vendkalimin kufitar në Tabanoc, gjatë kontrollit të pasaportës është konstatuar se pasaporta e personit Q.A.(31) nga Republika e Shqipërisë nuk është e tij.

Është kontrolluar bagazhi i tij, ku është gjetur edhe një letërnjoftim me emrin M.D.(23) nga Republika e Shqipërisë, në bazë të së cilës është vërtetuar edhe identiteti i vërtetë i personit.

Personi është arrestuar dhe dorëzuar në SPB Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme.