Sekretari shtetëror në Ministrinë për Shoqëri informatike dhe administratë Jahi Jahia është arrestuar me urdhër të prokurorit kompetent publik të Prokurorisë publike për krim të organizuar dhe korrupsion.

Ai sipas informatave të para dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe autorizimeve.

Nga Prokuroria paralajmërojnë më shumë detaje gjatë ditës.