Sasho Mijallokov nuk është anëtarë i VMRO-DPMNE-së. Nuk jemi të njoftuar me detajet dhe shkaqet e arrestimit të tij. Udhëheqësia e partisë një kohë të gjatë nuk ka komunikim me Miajllkovin, ka deklaruar zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Dimçe Arsovski.

Prej mbrëmë ish shefi i DSK-së Sasho Mijallkov me kërkesë të PSP-së ndodhet në paraburgim në Burgun ë Shutkës, për rastin “Fortesa-Target”.