Don Arbas dhe Arta Bajrami kanë sjellë projektin e ri muzikor.

Ashtu siç kishte paralajmëruar, Arta Bajrami ka lansuar këngën e re me titull “Halita”.

Për tekstin e kësaj kënge u përkujdes MUMA, ndërsa producent është Don Arbas.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën më të re nga Arta Bajrami dhe Don Arbas.