Arta Bushi Kampione shtetërore në kategorinë kadet -54 kg, organizuar nga Federata e karatesë në Maqedoni.

Urime dhe suksese

Kampionati Shtetëror për Kadetët, Junior dhe Senior U21 u zhvillua sot në palestrën “Maqedonia” në Shkollën Fillore “Krste Misirkov” në Shkup.

Në këtë Kampionat garuan 210 garues nga 42 klube. Gjithashtu nesër do të mbahet play-off në të cilin do të marrin pjesë katër sportistët më të mirë në secilën kategori.