Deklarata e Vesel Memedit është e përshpejtuar, shpresoj se do t’i bie pishman dhe do ta tërheq vendimin për të dhënë dorëheqje nga posti i deputetit.

Kështu ka thënë Artan Grubi, deputet i BDI-së, duke komentuar deklaratat e Memedit, se përfaqësuesit e partisë së tij do të braktisin gjitha funksionet për shkak shkarkimit të ministrit për vetëqeverisje lokale, Suhejl Fazliu.

Grubi tha se megjithatë edhe pa Memedi ata kanë shumicë në Kuvend.
Sipas tij, tërheqja e vendimit për dorëheqje do të ishte për të mirën e RDK-së.