As koha e keqe dhe shiu nuk e ndalin Ardijan Muçën

Edhe pse ditë e diel dhe kohë me shi drejtori i ndërmarkes publike Parqe dhe gjelbrime Ardijan Muça dhe punëtorët e ndërmarrjes të cilën ai e menaxhon vazhdojnë ta gjelbërojnë Çairin.

evn