Qeveria e Maqedonisë së Veriut as sot nuk do të diskutojë dhe të vendosë për propozimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse që të ketë orë të zgjatur policore gjatë fundjavës, mëson TV21 nga burime qeveritare. Mbledhja me shumë gjasa do të mbahet nesër. Ora policore, ashtu si është propozuar nga Komisioni, mund të përfshijë edhe dy ditët e para të festës së Fitër Bajramit.