Sekretari i ASH-së në postimin e tij të fundit ka shprehur gatishmërinë që kjo parti të përkrahë “Kryeministrin shqiptarë”, por jo edhe BDI-në, shkruan Fakte. Partia e tij si dhe koalicioni me Alternativën e Gashit qartë u deklaruan se nuk do të përkrahin Naser Ziberin për kryeministër dhe se BDI duhet të shkojë në opozitë. Më herët, Ziadin Sela ishte ai i cili publikisht ka përsëritur se partitë shqiptare nuk duhet të garojnë mes vete se cila do jetë partner me partinë maqedonase dhe kështu të dëmtojnë interesat e shqiptarëve. Sipas tij, është partia shqiptare që ka fituar në zgjedhje ajo që duhet të negociojë për qeverisje, ndërsa tjerat parti do duhej ta përkrahin atë. Mirëpo menjëherë pas zgjedhjeve Sela shkeli mbi fjalën e tij.

Ja çka ka shkruar Taravari:

Duhet të jemi trasparentë dhe të qartë ndaj popullit që na ka besuar, i cili në këto kohë i duket vetja spektator i…

Publiée par Arben Taravari sur Vendredi 7 août 2020