Kryetari i forumit rinor të ASH-së, Omer Ajdini nëpërmjet një statusi në Facebook, ka shkruajtur për SHBA-të gjatë qeverisjes së Barack Obamës, ku sipas tij SHBA-të janë shtet i pa barabartë, sepse nuk ka bërë asgjë për afro-amerikanët.

Ky nuk është skandali i parë nga Ajdini, muaj më parë pjestarët e UCK-së i quajti “njerëz të malit” dhe të gjithë atyre që nuk e përkrahin ASH-në, i uroj të infektohen me Covid-19.

Ja postimi;