Tragjedia që ndodhi në kryeqytetin grek ka ngritur një sërë debatesh mes njerëzve në rrjetet sociale.

Mes flakëve që pushtuan Athinën metën të vdekur e të lënduar shumë viktima, fëmijë, gra, burra e të moshuar.

Një pjesë e mirë e populllit shiptar u sensibilizua për këtë ngjarje ku mes tyre dhe ish Miss-i Valbona Selimllari.

Në postimin e saj u hodhën urrejtje dhe një gëzim i shtrenuar për ngjarjen tronditëse. Vet Valbona nuk ka nguruar tu kundërpërgjigjet.

“Vdekja nuk i urohet askujt. Atje ka pasur fëmijë, nëna, baballarë. Mjaft e bëtë pjesë të politikave dhimbjen njerëzore”- ka shkruar Valbona. /Gazeta Express/