Në parashikimin astrologjik, astrologia e njohur Meri Shehu ditën e sotme ka folur edhe për situatën politike në vend duke treguar pak nga ajo që pritet të ndodhë sipas yjeve.

“Në aspektin politik do luhen te gjitha kartat. Ajo që është e sigurt është se asgjë nuk do jetë e fshehtë as si komplot e as si strategji”, njofton Meri.

“Mendimi dhe diskutimi mund t’i paraprij konfliktit. Në të kundërt konflikti sjell një ndryshim statusi dhe mbivendosje të pushtetit absolut”, thotë astrologia.

Kujtojmë që pak ditë më parë Meri u shpreh se zgjedhjet e 30 qershorit do të bëhen.