Nëpër rrjetet sociale po qarkullojnë video nga Ohri, i cili ishte i mbushur përplot me njerëz gjatë fundjavës. Në pamje shihen festa masive nëpër plazhe. Asnjë nga të pranishmit nuk respekton masat mbrojtëse të kovonavirusit. Kjo festë është zhvilluar në Gradishtë dhe video tregon një turmë të rinjsh që argëtohen, pavarësisht epidemisë së koronavirusit.

blob:https://www.facebook.com/7eed07ee-8413-4320-9a1d-d3a97cdac31a