Sjellje skandaloze dhe e jashtëligjshme e diasporës në Australi, të cilët janë kundër referendumit dhe kundër Marrëveshjes me Greqinë.

Para vendvotimeve, votuesit i nënshtrohen torturës, ofendimeve dhe presioneve prandaj nuk mund të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar.

Nëpërmjet rrjeteve sociale, grupi i bojkotuesve të referendumit publikon video dhe fotografi të bashkatdhetarëve të tyre që votojnë. I fyejnë dhe i mallkojnë.

Can someone identify these predavnici?Уште двајца маж и жена предавници, дали некој ги знај кој се?Two more traitors came to vote but sadly were not registered to vote to change the Macedonian name

Publiée par Предавници – Traitors sur Samedi 29 septembre 2018

Бале Шугаревски од Логоварди, предавник на Македонија и Македонскиот народBale Shugarevski from Logovardi Bitolsko, Traitor to Macedonia and Macedonian race

Publiée par Предавници – Traitors sur Vendredi 28 septembre 2018