Pas fillimit të keq dhe dy shanseve të mëdha për reprezentacionin austrial, Maqedonia ka udhëhequr eci në garat e katërta në kualifikime. As nuk i jemi ofruar golit të Lindner por lidershipi ynë u dëshmua.

Por në minutën e 18 ndihmë arriti nga mbrojtësi Martin Hinterger, i cili nuk u shpejtua me golmanin Hajnc Linder dhe me kokë e shpreh lumturinë e fansave të reprezentacionit maqedonas. (1-0).

Ky autogol ngjan me atë të Topall nga Fenerbahçe në përballjen historike kundër Vardarit në plejofin e Ligës së Kampionëve.