Pasagjerët e një fluturimi në Tenerife nuk mund të besonin fatin e tyre sot kur udhëtimi përfundoi herët në Mancester- për shkak se nuk kishte ujë të nxehtë në bord për çaj dhe kafe.

Futurimi Jet2 kishte nisur nga Glasgow të dielën në mëngjes por ishte i detyruar të devijonte në aeroportin e Manchesterit për një ulje emergjente kur u zbulua problemi me gypat.

Ajo kishte fluturuar mbi Irlandën kur e vërejtën problemin.
Pasagjerët të habitur nga ky rast, kanë shkruar në Twitter për të treguar për këtë ndodhi.