Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiku i cili ndodhet për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, realizoi takim pune me kryetarin e Komunës Altinova d-r.Metin Oral.

Vlen të theksohet se Komuna e Studeniçanit dhe Komuna Altinova, kanë bashkpunim në nivel vëllezërimi.

Artikulli paraprakSpitali i Tetovës në krye me Florin Besimi fitoi grand nga Ambasada e Japonisë
Artikulli tjetërVazhdon djegia e kontejnerëve për mbeturina