Pas fotos së djeshme sot mediat hungareze publikuan një video, ku shihet ish -kryeministri Gruevski, duke drekuar në një restorant në Hungari.

Një ekip i portalit “24.hu”, ka locuar vendndodhjen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Budapest.

Ekipi i portalit në fjalë ka incizuar Gruesvkin derisa po drekonte në një restorant në Budapest.

Më pas Gruevski ka lëshuar restorantin dhe është larguar nga vendi me një makinë e cila e priste jashtë restorantit