Familjet e të plagosurve nga aksidenti me autobus në Laskarcë, që nga mëngjesi tashmë mund të vizitojnë të dashurit e tyre në Spitalin e Qytetit “8 shtator”, njofton TetovaSot.

Azir Sefulli, babai i njëri prej të lëndurave priti në sallën e spitalit për të parë djalin e tij, studentin 19-vjeçar të Arkitekturës, i cili ishte në mesin e udhëtarëve të plagosur që është hospitalizuar në spital.

Ai tha se të afërmit e udhëtarëve të cilët u plagosën rëndë kishin përparësinë e vizitës.

“Djali im është 19 vjeç. Ai ishte në autobusin e Durmo Tours me të cilin udhëtonte çdo ditë. Sapo dëgjova për aksidentin, menjëherë erdha në “8 shtator”. Për fat të mirë, nuk ka lëndime serioze. Jemi dëgjuar telefonin dhe ai më tha se shoferi i autobusit papritmas humbi kontrollin dhe së fundmi ai kujton se ata kanë filluar të rrokullisen. Nuk dintë asgjë tjetër të më thonte. E rëndësishme është që mirë”, thotë Sefuli.