Mbrëmja e maturës mundet të jetë një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit në jetën e njerëzve.
Të gjithë ata që marrin pjesë në këtë ceremoni përgatiten shumë duke filluar nga fustani, qanta, këpucët, kostumet dhe deri tek grimi e flokët.

Këto elemente të gjitha janë të rëndësishme për natën e paharrueshme të maturës, por edhe më të rëndësishme janë realizimi i fotografive me ato veshje të asaj dite.
Por, këto fotografi njerëzit i realizojnë në mënyra të pazakonta dhe interesante.

Kështu Claudia Marie nga SHBA në Twitter ndau një video interesante ku shfaqet babai i saj me një ventilator që i pastron fletët.

Babai i saj e përdorë në këtë video ventilatorin për t’i realizuar fotografi interesante vajzës së tij që do të shkojë në mbrëmjen e maturës.

https://twitter.com/claudiamarie9/status/1137012534702198784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1137012534702198784&ref_url=https%3A%2F%2Fklankosova.tv%2Fbabai-sia-prish-qejfin-vajzes-per-mature-perdor-nje-mjet-interesat-per-fotografite-e-saj-video1%2F