Një baba emocional u përpoq të sulmonte njeriun e akuzuar për vrasjen e vajzës së tij pesëvjeçare kur ai u ul në gjykatë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Ryan Burge, 37 vjeç, dyshohet për vrasjen e Hartley Anderson Friday pasi u gjet e pavetëdijshme dhe me ‘gjakderdhje’ nga nëna e saj.

Burge kishte filluar të takohej me nënën e saj, Natasha Luchau për tre muaj dhe ishte duke u kujdesur për të, kur ai i tha policisë se Hartley kishte lënduar veten kur në një rast ishte shumë nervoz.

Ryan Burge, 37 vjeç, është akuzuar për vrasje të shkallës së dytë në vdekjen e pesëvjeçares Hartley Anderson

Salla e gjyqit ishte e mbushur të hënën me miqtë dhe familjen e saj me banim në Hjuston, ndërsa Burge u përball me gjyqtarin.

Por babai i Hartley, Peter Anderson nuk mund ta kontrollonte zemërimin e tij kur u nis drejt vrasësit të akuzuar dhe u ndalua nga gjykata nga policia.

Anderson është parë duke u larguar nga gjykata

Ndërsa procesi i së hënës përfundoi, një person në grupin e mbështetësve të Hartley bërtiti: ‘Digju në ferr!’

Nëna e Hartley u pa në mënyrë të pakontrolluar duke qarë në sallën e gjyqit dhe kishte nevojë për ndihmë për t’u dërguar drejt ashensorit.