Drejtori i Resurseve Energjetike të Maqedonisë (REM) ,Bajram Rexhepi ka zhvilluar një bisedë virtuale me përfaqëzuesit amerikan të Korporatës për Zhvillimin Ndërkombëtar të Financave dhe Ambasadës Aemrikane në Shkup, ku është shprehur interesimi i tyre për gazifikim.

Z. Bajram Rexhepi ka shprehur mirënjohjen e tij për këtë interesim.

Ja postimi i z. Rexhepi:

Një takim të frytshëm virtual, me U.S. International Development Finance Corporation, së bashku me përfaqësues të ambasadës Amerikane ne Shkup. Shpreha mirënjohjen time per interesimin e tyre, për të financuar projektet e zhvillimit te gasifikimit në vendin tonë.