Qeveria në mbledhjen e sotme përfundimisht mori vendim për orën policore çër fundjavë, që përkon me festën e Fitër Bajramit dhe iluministëve sllav Shën ‘Kirili e Metodi’
Namazi i Bajramit të dielën do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit.
Paraprakisht, Nga Bashkësia Fetare Islame thanë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami.Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është.