Tiémoué Bakayoko është rikthyer te Monaco në formë huazimi nga Chelsea.

25 vjeçari edhe më parë ka qenë pjesë e skuadrës franceze dhe mbante numrin 14.

Tashmë në huazim ai ka marrë numrin 6 dhe kjo e ka bërë objekt i shumë talljeve në rrjetet sociale.
Gjyqtari kishte ngritur tabelën për të dalë numri 14, Balde Keita por drejt bankinës u drejtua Bakayoko.
Atij iu kujtua më vonë që tashmë mban numrin 6 dhe jo 14 në shpinë.

Bakayoko Changement 😅

Quand tu as porté le numéro ①④ un peu trop longtemps dans ta carrière 😁😅

Publiée par AS MONACO sur Dimanche 8 décembre 2019