Basha i përgjigjet letrave të Ramës me një letër

Ka përfunduar mbledhja e aleatëve të opozitës në selinë e Partisë Demokratike, ku është diskutuar lidhur me ecurinë e protestave, dhe qëndrimeve të mëtejshme të tyre.

Në fund të takimit kreu i PD-së Basha nuk ka dhënë një prononcim për gazetarët, ndërsa bëhet e ditur se ai do ti kthejë përgjigje letrës së Edi Ramës, me një letër tjetër.