Afërdita Dreshaj për disa ditë ka qëndruar në Tiranë.

Së fundi, ajo përfundoi angazhimet në Tiranë dhe është kthyer në Pragë tek bashkëshorti i saj Jakub Kindl.

Mëngjesin e sotëm, Afërdita e nisi ashtu si çdo femër do të dëshironte të fillonte ditën, me befasi nga bashkëshorti.

Jakub i ka dërguar një buqetë me trëndafila asaj në shtrat, befasi e cila e e gëzoi jashtë mase modelen.

“U zgjodha kështu. 5 vite më parë takova bashkëshortin tim.” , ka shkruar ajo./lajmi.net