Për t’u ballafaquar me gjendjen e shkaktuar nga pandemia me KOVID-19, në Komunën e Kërçovës sot erdhi donacion nga programi i Bashkimit Evropian – (Preparatory Actions IPA 2020 Municipal) – produkte për mbrojtje nga koronavirusi.

Janë dhuruar maska mbrojtëse, mjete për dezinfektim dhe xhela për dezinfektimin e duarve.

Emin Nasufi nga Komuna e Kërçovës deklaroi se Komuna sinqerisht e falënderon Delegacionin e Bashkimit Evropian – Shkup për mbështetjen dhe donacionin.

#EUwithYou🇪🇺Në kuadër të ballafaqimit me situatën dhe krizën e shkaktuar nga pandemia #Covid_19, në hapësirat e Komunës…

Publiée par Fatmir Dehari – Faqja Zyrtare sur Jeudi 2 juillet 2020