Në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake të Bashkimit Demokratik për Integrim, sot do të mbajë kuvendin zgjedhor në degën Butel.Kuvendarët e deleguar do të zgjedhin kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Butelit.Punimet do të zhvillohen në ora 18:00 në objektin e komunës Butel në Shkup, ndërsa i pranishëm do të jetë edhe lideri i partisë, Ali Ahmeti.