Në vigjilje të Kongresit të katërt zgjedhor, Bashkimi Demokratik për Integrim nesër ( e Hënë, 16.12.2019) organizon debat publik mbi dy propozim Rezolutat e para programore që do të miratohen në Kongres: “Integrimi konsensual” dhe “Vetingu”.

Debati do të mbahet në Hotel Park në Shkup me fillim në ora 11.00.