Kryesia e Degës Butel më 07.12.2019 mbajti mbledhjen e radhës ku zgjodhi Halide Palloshi dhe Veton Gavazi për nënkryetarë të Degës Butel. Suksese” – shprehen nga Kryesia e degës së Butelit

Kryesia e Degës Butel më 07.12.2019 mbajti mbledhjen e radhës ku zgjodhi Halide Palloshi dhe Veton Gavazi për nënkryetarë të Degës Butel.Suksese

Publiée par BDI – Dega Butel sur Dimanche 8 décembre 2019