Me rastin e Ditës së Flamurit Kombëtar Shqiptar si dhe të shpalljes së pavarësisë, të mërkurën, më 28 nëntor 2018, me fillim në ora 13:00 në hotelin Aleksandar Palas në Shkup, organizohet Akademi Solemne nën përkujdesjen e z. Ali Ahmeti.