BDI përgënjeshtron pohimet për ndryshime në kabinetin qeveritar.

Nga atje pohojnë se nuk është biseduar për ndryshime eventuale në ekzekutiv.

“ Organet partiake nuk kanë diskutuar për ndryshime kadrovike dhe informatat për ndryshime në kabinetin qeveritare janë te pavërteta” thonë për Aktuale.mk nga BDI