Kuvendi Zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim për degën e Karposhit, zgjodhi Nehar Aliu, për kryetar të Degës BDI Karposh.

Në punimet e Kuvendit morri pjesë Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti, Sekretari Organizativ i BDI-së Artan Grubi dhe Nënkryetari i Qytetit të Shkupit, Enver Maliqi.” – shprehen nga BDI dega Karposh