Dyshja nuk ka shumë ditë që i dhanë fund lidhjes së tyre romantike.

Dhe, Bearti së fundi është pyetur nga ndjekësit se cila ka qenë romanca e tij më e gjatë.

Bearti tregoi se lidhja e fundit ka qenë më e gjatë deri më tani në jetën e tij dhe sigurisht se ishte kjo me Tean.

Së fundi, ishte Tea ajo e cila iu drejtua Beartit të vazhdon jetën e tij dhe të harroi se çka ka ndodhur.

Image