Bebe Rexha ka publikuar videoklipin e këngës ‘Last Hurrah’.

Këngëtarja Bebe Rexha ka sjellë me videoklipoin këngën e saj më të re, Last Hurrah.

Bebe vjen si engjëll e si djall në videon e zjarrtë dhe me skena mjaft intime,

Madje Bebe ka treguar se prej kur babai i saj i ka parë skenat e videoklipit nuk po i flet më asaj.