Këngëtarja e njohur Ronela Hajati, ka kohë që ka paralajmëruar se dy projekte të reja muzikore do të publikohen gjatë muajit qershor.

Por ishte e papritur që sot, me datën 1 Qershor, ajo do të publikojë 2 këngë në të njejtën kohë, të dyja në bashkëpunim me reperin Don Phenom.

Këngët e publikuara me reperin titullohen : “Dilema” dhe tjetra “Cohu”

Tekstet e këtyre dy projekteve muzikore janë shkruar nga vetë Ronela dhe Don Phenom.