Cristiano Ronaldo është lojtari më i paguar në Serie A.
Portugezi fiton trefishë më shumë se lojtari që është i dyti – Gonzalo Higuain – për nga pagesa në kampionatin italian, shkruan Gazzetta dello Sport.

Pas kalimit nga Real Madrid në Juventus për 100 milionë, Ronaldo në vit do të përfitojë 31 milionë euro.

Pas tij është Gonzalo Higuian i Milan që përfiton në vit 9.5 milionë dhe pastaj vijnë të tjerët.