“Kënaqësi e madha ta pres në vizitë në Gostivar, liderin tonë historik, z. Ali Ahmeti.

Çdo takim me liderin tonë, e shfrytëzoj për të mësuar diçka më tepër, sepse, vërtetë është një njeri i madh nga i cili mund të mësosh gjëra të dobishme për shoqërinë dhe jetën. Është njeri i dëshmuar në ilegale, luftë dhe në paqe e politikë.

Nga vizita e liderit, z. Ali Ahmeti në selinë e degës në Gostivar, ku erdhi për të uruar kryesinë e re.
#Bashkë
#BDI e gjeneratave
#BDI e 20 viteve të ardhshme” – thotë Bejta

Artikulli paraprakBerberi i Ronaldos gjendet i vdekur në dhomën e hotelit
Artikulli tjetërJa kush u zgjodh kryetar i BDI-së dega Tetovë