U nënshkrua në Psaridis marrëveshja historike e emrit.

Marrëveshja është vendimtare mes dy popujve duke bërë të mundur zgjidhjen e një kontest shumëvjeçar.

Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE, por edhe normalizon raportet mes dy vendeve.

Kjo marrëveshje paraqet dokument strategjik për interesat e përbashkëta të dy shteteteve.

Me këtë marrëveshje fituan të gjithë!

Urime për qytetarët e Maqedonisë dhe Greqisë fqinje.

Artikulli paraprakKomuna e Sarajit dhe OH ‘Hilal’, solidarizohen për Fitër Bajram me nevojtarët
Artikulli tjetërAhmeti: Unë eci ngadalë por kurrë nuk eci pas, dita me diell për një të ardhme të ndritshme