Në takim me Kryeministrin e Austrisë, z. Sebastian Kurtz, por edhe me delegacione të tjera që po qëndrojnë për vizitë në vendin tonë, mbizotëron bindja që Referendumi me epilog pozitivë do të jetë vendimtarë për integrimet euro – atlantike.

Faktori ndërkombëtar më tepër se kurrë më parë jep mbështetje për procesin integrues të Republikës së Maqedonisë.
Marrëveshja me Greqinë nuk ka alternativë tjetër, sikurse integrimi në NATO dhe BE.
#BashkëPërMaqedoninëEvropiane