Përmes pakos së 6 të masave ekonomike, do të mbështetet me mbi 10 milion euro sektori i gastronomisë dhe hotelerisë, të cilët për shkaqe të masave nuk kanë mundur të punojnë për dy javë me radhë!

Kjo masë prej 10 milion eurove sigurisht se do të ndikojë dukshëm në qëndrushmërinë e sektorit të gastronomisë dhe hotelerisë.